Neįtikėtinai purus obuolių pyragas: receptas, kurio nesinorės pamiršti

prieš 1 d. 2
„Vienas pyragas keičia kitą“, – anksčiau rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 6. Užtruksite apie 1 valandą. Kepimo forma 24 cm skersmens. 1 stiklinė – 200 ml. Ingredientai: 2 kiaušiniai; 1 st cukraus; 2 v. š. aliejaus; 1 st kefyro; 1 a. š. kepimo miltelių; 2 st miltų; 0,5 a. š. cinamono; 4 obuoliai. Kiaušinius išsukame su cukrumi ir cinamonu, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame kefyrą, aliejų. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius.
Skaityti visą straipsnį
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas